Quin és el compromís de l’IRBLleida amb les polítiques de recursos humans?

L’any 2014, l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) va rebre el certificat “HR Excellence in Research”. Aquest guardó i el seu logotip reflecteixen el compromís de l’IRBLleida de millorar contínuament les seves polítiques de recursos humans d’acord amb la “European Charter for Researchers and the Code of Conduct for the Recruitment of Researchers”.

IRBLleida

L’estratègia HRS4R és una eina engegada per la Comissió Europea per recolzar a les universitats i institucions de recerca i a les organitzacions que financen la recerca en l’aplicació de la Carta Europea de l’Investigador i del Codi de conducta per a la contractació d’Investigadors, que tenen per objecte contribuir al desenvolupament d’un mercat laboral europeu atractiu per als investigadors.

La Carta Europea d’Investigadors i el Codi de Conducta pel reclutament d’investigadors estan dirigits a investigadors, així com a patrons i patrocinadors tant en el sector públic com en el privat. Són elements clau en la política de la Unió Europea per fer de la recerca una carrera atractiva, que és una característica essencial de la seva estratègia per estimular el creixement econòmic i laboral.

Els òrgans de govern de l’IRBlleida van aprovar el Pla Estratègic IRBLleida 2017-2020 el desembre de 2016. Un dels principals reptes inclosos és promoure mesures per millorar la transparència i la meritocràcia en la contractació i retenció de talent, promovent els objectius de l’Espai Europeu de Recerca.

GMF_8183-Editar

Oficina de gestió de l’IRBLleida

El Pla d’Acció IRBLleida 2014-2016 està alineat amb l’estratègia de la Unió Europea en recursos humans.

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s