Altres blogs d’interès

  • La bio és bella, un blog on l’autora comparteix curiositats, anècdotes i temes d’actualitat relacionats amb la biologia i el medi ambient. El blog sorgeix del curs de comunicació comunicació científica. La seva primera entrada: Què tenen en comú els tomàquets i les cotorres d’Argentina?
  • La bioimpressió del cartíleg, aquest bloc personal és un recurs per posar al abast del qui vulgui llegir-ho, un nou avenç en la cura de les lesions de cartílag articular.
  • IBEC divulga: el blog porta acostant la recerca actual en bioenginyeria a la societat més de tres anys. Continuen treballant per donar visibilitat a aquest projecte, creant nous continguts sobre actualitat que puguin ser interessants per tothom, com el CRISPR o bé els organoides.
  •  Imparables contra la leucemia: nuevo blog de la Fundación Josep Carreras contra la leucemia que pretende aliviar las preocupaciones que pueden surgir entorno a un diagnóstico de leucemia, de linfoma o de otro cáncer de la sangre. Mediante esta bitácora tratan semanalmente asuntos o recursos que pueden ser de interés para los pacientes, expacientes o sus familiares.